Loading...

Trvanlivé jídlo na pobyt v přírodě

Hotové jídlo na cesty

Vyrazit do přírody na více dní ssebou přináší starost jaké jídlo ssebou zabalit. Přinášíme přehled dostupných hotových jídel určených právě pro tyto účely. Podívejte se na druhy konzervované potravy a porovnejte její cenu na eshopu.

Příprava pokrmů: 1) obsah sáčku vyklopte do hrnce nebo kotlíku a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
2) Jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut.

Expres Menu Kuře na paprice 600 g

Jasný favorit dětí a všech milovníků omáčkových jídel. Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.

Expres Menu Segedínský guláš 600 g

Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.

Expres Menu Kulajda s liškami 600 g

Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.

Expres Menu Vepřové na žampionech 600 g

Chutný pokrm pro všechny houbaře se silnou chutí a vůní po houbách. Připraveno z vepřové plece, dušených žampionů a se smetanovou omáčkou. Jídlo chutná i dětem. Výborné na chatu nebo stanování.

EXPRES MENU Kotlíkový guláš 300 g

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.

Expres Menu Hovězí vývar se zeleninou 600 g

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Skvělý k obědu i snídani.

Expres Menu Jelení ragú 600 g

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.

Expres Menu Katův šleh 300 g

Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.

Expres Menu zeleninový vývar 600 g

6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel. Stačí tak už jen v kotlíku osmahnout cibulku na másle nebo sádle, přidat případně nadrobno nakrájenou zeleninu a zalít tímto vývarem.

Expres Menu Vepřový guláš 300 g

Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.

Expres Menu Hrachová polévka 600 g

Vydatná polévka, která je dobrým zdrojem bílkovin, vlákniny a minerálů. Rychle doplní energii po náročném dni. Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodná také pro děti, vegetariány a vegany.

Adventure Menu Masové koule s basmati a rajskou omáčkou 400 g

Masové koule z hovězího předního mletého masa jsme namixovali s rýží basmati a dochutili pouze petrželí. Pak již jen pepř a sůl a hotovo. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, s lehkým tónem skořice. Věřte, že toto bude trhák, po kterém se utlučou hlavně vaše děti. Poměr masa a rýže basmati jsme zvolili takový, aby bylo jídlo kompletně vyvážené jako celek, ale pokud si k němu uděláte těstoviny, získáte regulerní dvě porce pro vydatný oběd či večeři.

Expres Menu Dršťková polévka 600 g

Klasická dršťková polévka patří mezi celosvětově oblíbené polévky. Ačkoliv mohou na první pohled vypadat dršťky nevábně, jejich chuť vás dostane! Polévka je hustá, pokud ji budete jíst s chlebem, zaručeně vás nasytí na celý den. Bez konzervačních látek, lepku, alergenů a laktózy.

Expres Menu boloňská omáčka 600 g

Vepřová plec čerstvě umletá, dušená na základu z cibule, papriky a rajčat, dochucená rajským protlakem a oreganem.

KetoLife Low carb hotové jídlo Krůta se zelím 300 g

Přibalte si hotové jídlo na cesty. Chytře balené hotové jídlo krůta se zelím vám vydrží ve spíži 36 měsíců. Ochutnejte, je jako od maminky.

Expres Menu Boršč 600 g

U nás velmi oblíbená polévka ukrajinské a ruské národní kuchyně. Hustá polévka plná zeleniny v silném masovém vývaru. Originální charakter ji dodává vařená červená řepa a smetana. Poctivá zásobárna energie, po které nezbude ani kapka. Bez jakýchkoli konzervačních látek, bez éček, bez lepku.

Mana Mark 6 Powder Choco plnohodnotné jídlo 430 g

Mana je nutričně vyvážená strava v prášku, která nahrazuje pestrou stravu, čímž řeší čas, peníze i úsilí. Je navržena vědci, založena na klinických studiích a vyrobena nejmodernější technologií. Více než 99 % ingrediencí pochází z přírodních zdrojů. Obsahuje vysoký obsah proteinu (6 zdrojů), omega 3 mastné kyseliny z mořských řas (EPA a DHA), 38 vitamínů a minerálů a 6 zdrojů vlákniny. 100% rostlinný výrobek. Jediný sáček Mana prášku smíchaný s vodou dodá tělu všechny potřebné vitamíny a minerály. Jeden sáček s obsahem 2001 kcal zajistí dostatek energie na celý den. Mana funguje jako plnohodnotná náhrada pestré stravy a klasickou stravu může zcela nahradit. Balení obsahuje 430 g (1 sáček = 5 porcí).

Příprava pokrmů: 1) obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
2) Jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut.

Zpět na zajímavosti