Loading...

Comgate - podrobnosti o platbě

Platební brána Comgate zprostředkovává online platby kartou a odložené platby na splátky.

Online platba kartou

Nejrychlejší způsob zaplacení online. Do rozhraní Platební brány ComGate zadáte číslo karty, datum platnosti a CVC kód - tři čísla, která najdete v podpisovém proužku na zadní straně karty. Vše je zabezpečeno standardem 3D Secure, a tak budete nejspíš požádáni o zadání číselného kódu, který obdržíte SMSkou od své banky. Platby probíhající skrze platební bránu jsou plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány.

Plabta na splátky

  • SkipPay vám umožňuje rozdělení platby na 3 splátky a to bez poplatků a bez navýšení. Služba je dostupná pro plátce z Česka.
  • Díky PlatímPak máte své zboží hned a platit přitom můžete klidně až za 30 dní. A to bez úroků nebo poplatků navíc. Služba je dostupná prostřednictvím platební brány Comgate a poskytuje ji Equa bank.

Pokud chcete nakoupit na splátky, v nákupním košíku zvotle možnost dopravy a platby kde je napsáno "ONLINE platba kartou nebo odložená platba". Po kliknutí na objednávací tlačítko "Objednat a zaplatit" budete automaticky přesměrováni na platební bránu Comgate, kde vyberete možnost platby na splátky SkipPay. Následně budete vyzváni bankou k doplnění vašich informací a poté vám bude po schválení umožněno nakoupit na splátky.

Kontaktní údaje na platební bránu:

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267