Loading...

Co znamená RawGold?

Stránky Rawgold.eu jsou místem, kde najdete informace o rýžování zlata, nástroje na rýžování zlata a informace na techniky rýžování.

"Raw gold" je anglický výraz pro zlato v přírodním, nezpracovaném stavu. Nezpracované zlato se získává těžbou nebo rýžováním, kdy se hornina a písek, které obsahují zlato, odeberou z povrchu nebo podzemí a následně se zpracují a rafinují, aby se získalo čisté zlato.

Raw gold může být zlato v různých formách, jako jsou rudy, kousky nebo zrnka. Většina nezpracovaného zlata obsahuje i jiné kovy nebo minerály, které se musí odstranit, aby se získalo čisté zlato. To se obvykle provádí chemickým procesem, jako je například louhování kyanidem, nebo mechanicky, například drcením horniny.

Raw gold se prodává na komoditních trzích a jeho cena se mění v závislosti na nabídce a poptávce. Vzhledem k tomu, že zlato má výraznou hodnotu a je široce používáno jako investiční kov, nezpracované zlato může být cenným zdrojem pro těžební společnosti i jednotlivé investory. I vy si můžete pořídit kousek přírodního zlata.